GODNATISAR!

Tänkte ta och säga godnatt till bloggen nu, för jag ska ta en dusch och sen fixa lite saker inför morgondagen, då det är fredag! Underbart! Så jag säger godnatt till er med rihanna's nya & helgryma låt... ;) Puss! (Och jag vet, hel random video... Men alla andra var remixar av låten och jag ville bara ha orginalet!)


MIN ÄLSKLING.

Ett tips! Till alla er där ute som letar efter en brun utan sol... Här är den bästa! Jag kan säga så här, jag har provat en massa olika brun utan sol genom åren (haha..) men det här är helt solklart den enda som fullföljer det som lovas, att man ska bli brun. För som tex. DOVES (FYFAN vad jag hatar!) så blir man inte ens brun? Utan för att ens få någon färg behöver man typ ta sjutton lager, hur irriterande är inte det?!.. Så den är verkligen inte prisvärd, enligt mig. Men däremot, åhlens bus, min favorit... Man blir verkligen brun + att den luktar gott! ;) Den är den enda jag använder numera, använder aldrig någon annan. Så ska ni köpa bus för första gången eller behöver en ny bara, så köp ÅHLENS bus för 89:-... Ni kommer inte bli besvikna, promise! :d

Absoluta favoriten!

JAG HATAR MITT HÅR.

Panik, panik, panik... Fan, jag klarar inte det här mer, haha! Jag HATAR mitt hår just nu. Kan inte vänta EN sekund till, tills på söndag! Ska bli så jävla skönt att ÄNTLIGEN få göra om håret... Mitt hår ser förjävligt ut, det är fan kaos. Bli inte förvånade om jag har rakat av mig mitt hår tills imorgon :D Fasen, så skönt det skulle vara. Haha, typ sista utvägen?.. ;) (Ignonera mitt ansikte på bilderna, syftet är bara hårfärgen!! Dock ser man tyvärr inte så mycket på första bilden, men ett ord beskriver hur det ser ut just nu... Hemskt!)

NU:
DÅ:
Hahaha, lilla jag i 6:an! Jaja, dock så är det den blonda (mitt naturliga hår) hårfärgen som jag saknar. (Och skinnjackan i bakgrunden också för den delen, var FAN är den?!..)


NU SKA JAG PLUGGA NO, SEN NATTI.

Gaaaash, fasen så trött man är! Och gud vad jag klagar en jävla massa hela tiden! ... ;)

Nej, jag ska ta och sluta klaga. Har haft en suverän dag med de bästa tjejorna! Vi drog hem till vilma där vi spenderade mesta dels av kvällen, och jag kom hem för kanske några timmar sen. Vi försökte verkligen koncentrera oss på att plugga, men den lilla irriterande och väldigt söta saken alice... Skulle förstöra för oss hela tiden! :D Haha, den bruden alltså! Så nu blir det att fortsätta plugga någon halv timme till (om jag inte hinner somna innan dess vilket är cirka 0 % chans, haha..) Ska göra mitt bästa iallafall, så får vi höras imorn. + lovar att det ska bli roligare inlägg soon! Natti, natti på er, puss!
Trött & sliten tjej häromdagen!.. ;)



PÅ SÖNDAG GÄLLER DET!

Om exakt en vecka har jag tid hos frisören... Inte spänd eller så... Haha! :D Jag har ingen blekaste aning om hur det kommer bli för reslutat tillslut, så det återstår bara att se helt enkelt. Jag vet ju iallafall hur jag VILL ha det, och tanken är att jag ska lägga i tjocka ljusa slingor (väldigt blonda, typ) och sen så ska jag nog klippa uppklippt så att min det blir snyggare när jag har mittbena. Om ni fattar? Annars så får ni se när det är klart på söndag... Exciting!! Kanske blir färgen nedan som slut-resultat? :D Dock tror jag att det kommer bli ljusare, om inte mycket, mycket ljusare! ;)

FULLT UPP.

Nej, nej och ännu ett nej till att jag inte har haft någon alls tid att blogga denna helg. Har haft fullt upp med både det ena och det andra, och har nu lämnat både läxor och bloggning tills nu. Fan för mig, jag får bättra mig med det här... ;) Iallafall så här kommer vad jag har haft för mig:

Fredags: Blev bara en liten myspys kväll med familjen, godis och hyrd film som min lillebror valde. Skulle sovit hos Alice, men det blev dock inte av...!



Lördags (IGÅR): Tidigt drog jag mig osminkad och ful utahelvete hem till julia för filmmaraton. Även Carro kom och vi spenderade typ hela dagen i Julias soffa. Vi såg "disturbia", "torkel i knipa" och "barnhemmet" och nån till.. Så det var trevligt! Runt 4 fick vi reda på att det var nån grej nere vid kyrkby centrum ungefär, så vi fixade oss och drog ner ditåt. Där träffade vi på lite folk, och det var uppträdanden osv, bland annat så rappade Carl, fan så gulligt det var! :D





Och slutligen idag så har jag städat min garderob. PUUH! Det var då på tiden kan jag verkligen säga. Men men, nu får jag fan sätta igång och plugga sönder... Puss på er!

NEW IN

Det här införskaffdes häromdagen, som jag inte hunnit lägga upp! Två supermysiga & varma tröjor, och sen bytte jag mina nya converse (de andra paret var cirka 2 veckor gamla), då de var dålig kvalité. Och självklart fick jag ett par sprilans nytt, klar vita par nu när jag bytte dom, hehe! ;) Dags att göra sönder dom här och byta igen till ett ännu nyare par?... Hehe! :d (Skämt åsido!)

SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG!

Sådär, nu är jag hemma från skolan! *Pust, pust* Och nu är det helg, suveränt skönt! Och då kan ni fråga er varför man är hemma på en fredag eftermiddag? Jo, egentligen skulle jag nu vart påväg mot gröna lund för att senare ikväll se Veronicas konsert... Men jag bestämde mig för att nej, jag orkar faktiskt inte det! :D Har ju trots allt varit på det två allra viktigaste; Daniel adams-rays och oskar linnros! ♥ Så, jag hoppar faktiskt över Veronicas ikväll, men ni som ska dit får ha det riktigt trevligt, och hälsa henne från mig! :D

Ska röja lite mer i rummet nu, sen ska jag bara allmänt fixa mig och så får vi se vad som sker i kväll! Kanske drar mig hemåt Alice, & sover där! Men men, vi får se vad som händer! Annars kanske Julia kommer hit och sover :D Men nu ska jag dra mig, slänger in bilder på hur jag såg ut idag! Puuuuuss!


Såhär såg jag iallafall ut denna fredag! Och haha, den dåliga kvalitén på bilderna bjuder jag på! ;)

DENNA DUNKAS FÖRFULLT JUST NU!

Godmorgon, godmorgon!

Hur mår folket idag? Taggade inför helg? Självklart att ni är det! :D Och jag kan säga er såhär... Det är ni VERKLIGEN inte ensamma om! Jag sitter här i mitt rum och bara dunkar norlie & kkvs nya låt. Har ni hört den? :D Så jävla grym!

Ett perfekt sätt att starta upp denna fredag-morgon med, kan jag verkligen ta och säga er (!!)


JAG ÄR LYCKLIG, FÖR DET ÄR FREDAG IMORGON...

Vilket jag faktiskt inte kom på förns idag i skolan, hehe... Snacka om att jag vart glad?!! Det var julius som fick mig att förstå att det är fredag imorn, dvs HELG?! Hihi, jag börja typ skrika: "JAAAA" och så la jag mig ner på golvet och typ skrek som en galning. Jag vet, jag är helt fullkomligt normal, hehe!.. ;) Nej, men det är när man reagerar på det viset som man verkligen fattar hur mycket skolan tär på krafterna! Och det är då helgen kommer som en rädare i nöden! :D

Så ikväll har man då förberett sig för den kommande helgen, taggat upp med en massa grym musik, tagit hand om sig själv och allmänt bara relaxat och slappat. Har faktiskt inte pluggat idag, så jävla grymt känns det faktiskt. Har tagit mig den fritid jag egentligen inte har, men som jag kräver. För fan, lite ska jag få bestämma om mitt egna liv, hihi! :D Puss babe's!

HELT SLUT...

Åh, HEJ på er! :D

Jag är hemma nu efter en helvetes lång dag... Ligger här i sängen med musik på och pustar ut. Först var det ju skolan, som som vanligt tog död på en, och sen vart det en sväng till sway också! För helt oplanerat och i sista sekund, tvingar Julia med mig till hennes dans och testa på just den danstilen (feminim vibe). Åh herre min gud, det var då en omgång som läte duga, haha (!!) Helt sjukt vad otränad och stel och helt enkelt odansbar jag var. Jag skrattar åt mig själv för hur dåligt det gick... Var ju trots allt typ mer än ett halv år sedan jag senaste dansade, tyvärr. För jag älskar att dansa! Det är bara det att jag ofta känner att jag inte har tiden till att satsa på dans. Så jag la av... Synd, men så är det! 

Och nu är jag då hemma efter "danspasset", och kom hem till ett chokerande tomt hus. Har ingen aning om vart familjen håller hus, och ingen middag är gjort eller något. Så jag min middag blev en stor kopp svart kaffe! Mums, mums! :D Nej, nu blir det verkligen till att plugga. Puss på er!
Bjuder på en bild på mig & babe, innan the voice konserten i somras!...

DRAR TILL SKOLAN NU!

Shitday is neeeext. Hehe! ;)

Ni får har en bra dag för nu måste jag verkligen ta och rusa till bussen! :D
Bild från härliga sommaren...

SITTER OCH MYSER MED KAFFE OCH HM KATALOG!

Sötnosar!
Vad gör ni denna halvruggiga onsdags-kväll?.. Halv sover framför tv:n, kanske? Haha! ;) I alla fall, så sitter jag själv hopkurad i sängen med en mysig filt, skål hett kaffe & en hm katalog! Hihi! Känns som ett bra sätt att spendera den här kvällen på, för jag känner mig faktiskt lite halvdeppig med hela den här grejen med hösten och allt. Vad är egentligen saken med kyla? Brrrrr.. :( Åh, jag vill inte! Man blir så himla, himla höstdeppig när kylan långsamt kryper fram och löven får färg, eller är det bara jag?... Visst, självklart så är det mysigt med höst och vinter! Men ändå så blir jag deppig, för vädret är så trist hela tiden och då rycks jag och många andra med i det där trista höst deppandet. *Suck*. Så då kändes det faktiskt som en bra idé med kaffe och en hm katalog, två saker som kan få en att må lite bättre? ;) För oavsett årstid och väder, finns alltid kaffe och kläder! :D Så tjejer, om ni känner er lite deppiga inför hösten ikväll, gör er en god kaffe och sätt er och kika lite på modet i höst! PROMISE, det gör verkligen susen!! :D Men nu ska jag fortsätta kika lite i katalogen och dricka mitt sjukt goda kaffe, men blog u tomorrow. Puss!
(Bilder tagna från google då mina bilder var så JÄDRA dåligt kvalité...)

JAG BÖRJAR BLOGGA IGEN, RIGHT NOW!

Sådär då, har fixat om lite... Design får komma senare (nån gång, haha!) Men i alla fall, så blir det med det. Försöker komma igång med bloggningen NU direkt, men vi får se hur det går med det! ;) Gjorde precis mina naglar, kände hur ofixade och hemska dom var. Så de fick lite uppiffning! :D *PUH* Vart dock bara lite halv-slarvigt gjorda med ljust, ljust rosa nagellack, men bättre än inget i alla fall!

Nu ska jag bege mig med bloggdatan (SÅKLART) neråt, och så ska jag och mami kolla på lite olika frisörsalonger som kan vara aktuella för mig?.. Vad tror ni jag ska göra? Klippa, färga eller kanske bara styla? ;) Hehe... Men jag kan säga så här: att precis som mina naglar var innan jag nyss fixade de, så behöver också mitt hår en rejäl uppiffning, med tanke på vad hur det ser ut nu för tiden... Det är ett rent helsike, utan att överdriva! Så det ska bli riktigt skönt att få det i alla fall en aning bättre! :D Men godnatt på er i alla fall, kommer inte orka bloggar mer för i kväll, men kanske morgon-bloggning imorn. Får se hur det blir, pusspuss!

OCH SÅ BÖRJAR DET HELA OM IGEN!

Hehe, döda mig inte hör ni! ;)

Men efter en waaaay to long paus, KANSKE, det finns en chans att jag börjar blogga igen. Känner lusten som så jädra många gånger förut... Herregud, vad jag ska vara jobbig ibland då... Men ni måste förstå mig! Min blogglust går ju helt upp och ner! Men maybe, så kan jag fasen ta och ge bloggningen en liten ynka chans till då. Kanske! :D

RSS 2.0