Ny blogg!

Har skaffat ny blogg. Håller på och fixar lite, inte klart ännu dock... Menmen. Så från och med nu hittar ni mig här istället. PUSS PÅ ER!

--------> HTTP://MIMMIREHBINDER.MYSHOWROOM.SE


Dagens!

Äntligen hemma efter en lång, lång skoldag! Efter skolan var jag tvungen att stanna kvar då jag hade omprov, eller rättare sagt tillägg eller vad man nu ska kalla det, (har klarat provet, men man kan göra det för att nå högrebetyg).. Det är helt valfritt, och jag kände, varför inte höja om man kan? :D Som tur var så var jag inte ensam om det, utan Caroline & Axel gjorde också provet efter skolan. Jag tror och hoppas på att det gick bra med tanke på hur ont i händerna jag hade efter det där skrivandet, haha! (Tänker dock inte vara alltför självsäker och påstå att det gick superbra, för då blir det nog motsatsen ;)) Jaja! Resten av kvällen ska tillhöra endast lilla mig, awesome. Ska nog hoppa in i duschen snart & göra mig fräsch och sen fixa mina naglar. + desperate housewives får vi definitivt ej glömma!
image description
image description
(Såg nu att mitt hår såg väldigt oranget ut. Haha! Så hemskt är det inte i verkligheten... Men tillräckligt hemskt för att få mig att förstå att jag snart måste färga det igen, hihi :d (BLONDARE DÅ!)

Nu för fan..!

Så ska jag från och med nu ta tag i bloggen, tro det eller ej. Nu blir det fan storsatsning. Trots att vi har suuuuper mycket i skolan.. Byebye socialt liv, huh? ;) Nej, men blogga är faktiskt så pass kul, så lite uppofringar får man väl allt göra... Och sedan handlar ju allt om planering dvs hur man planerar. Något som jag behöver öva på, hehe :D Ska tvinga alice att fixa design... Puss.


Funderar på att fixa ny blogg..

Haha, påtal om förändringrar?! :d Nej men det är något jag vill & faktiskt något jag nog kommer att göra inom snarast! Men vad ska man ha för bloggnamn? Hm... Det är det som är det stora problemet, jag har INGEN BLEKASTE! :( Jobbigt... Men vi får se vad det blir! Har såååå tröttnat på att blogga på den här bloggen när den inte ens är fixad, det är så, TRÅKIGT?! Jaja, hoppas att ni har haft ett super lov i alla fall! Puss!

Changes!

Precis en sådan person är jag. Älskar förändringar. Just nu ska allt helst ändras: min garderob, mitt rum, mitt hår, mitt utseende och bloggen! Helst, ALLT! Love changes!

RSS 2.0